Btn mobile menu gray

milieuproject

Fate stelde deze vraag op 05 september 2011 om 20:43.

Quote

Ik wil graag een project doen om het milieu beter te onderhouden. Iets uitvinden voor het milieu maar ik vind niks. Kunnen jullie me daarbij helpen?? Alvast bedankt!!

 (Even apart gehaald uit topic nanogeneeskunde. Moderator)

Reacties:

Jan
05 september 2011 om 20:57
Quote

Dag Fate,

Als we zelf een geweldig idee hadden om het milieu te helpen dan zouden we daar allang mee begonnen zijn natuurlijk. 

Maar moet het per se \"groots\" zijn ? Ik weet nog wel dat iemand in een klas op onze school eens wat vrienden, vriendinnen en klasgenoten had geronseld en dat ze met hesjes, knijpers en vuilniszakken de buurt rond de school introkken om al het zwerfvuil bij elkaar te rapen. Dat hebben ze een jaar lang volgehouden, elke paar weken, en daar een hele organisatie met publiciteit rondom geregeld. De krant gehaald, feestje met het buurtcomité gehad, en de buurt werd er een stuk schoner én vriendelijker door. Milieubewuster ook, want bij elke schoonmaakbeurt hoefden ze minder en minder te rapen. Zoiets is natuurlijk ook een fantastisch milieuproject, Je hoeft er niet per se verstand van ingewikkelde technologie en hopen geld te hebben om iets voor het milieu te doen zie je wel. 

Kijk eens goed rond in je eigen omgeving. Ik denk dat je door mensen milieubewuster te maken het milieu nog wel het beste helpt.

Groet, Jan

 

Plaats een reactie:


Bijlagen:

+ Bijlage toevoegen

Bevestig dat je geen robot bent: