Btn mobile menu gray

Videowedstrijd: tube4proof

Proefjes vormen een belangrijk en aantrekkelijk onderdeel van de lessen in de natuurwetenschappelijke vakken. Soms doet de docent een proefje voor, soms mag je zelf een proefje doen. De website sciencespace geeft je de kans om het anders te doen: jij doet de proef en deelt dat via de website met scholieren uit het land.

We willen je vragen om een filmpje op te nemen dat past in het aanbod op www.sciencespace.nl. Je filmpje plaats je op youtube en voor het mooiste filmpje stellen we een mooie prijs beschikbaar: een reis voor 3 personen naar het sciencemuseum in Londen. Je mag helemaal zelf bepalen hoe je je filmpje maakt en waar het over gaat. Het moet uiteraard wel aansluiten bij een van de domeinen op onze website (Heelal, Weer en klimaat, Aarde, Technologie, Leven en Natuur, Het allerkleinste of Wat wil je worden?).

Waar moet je op letten?

Wanneer je een filmpje maakt, is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal punten. De beste manier om deze punten aan jou te laten zien, is een filmpje:

Tien punten waar je op moet letten bij het maken van je filmpje

De belangrijkste voorwaarden

  • Je filmpje mag maximaal 120 s lang zijn.
  • Je plaatst je filmpje op youtube en geeft daarbij in ieder geval 'tube4proof' en 'www.sciencespace.nl' mee als tag (label).
  • Door deelname aan deze wedstrijd geef je toestemming aan sciencespace om jouw filmpje voor niet-commerciele doeleinden te gebruiken.
  • Inzendingen moeten binnen zijn voor 1 maart 2011

Download bestand(PDF)
Je kunt hier het inschrijfformulier voor deze wedstrijd downloaden als wordbestand.

Inzenden mogelijk tot 1 maart 2011

Vul het formulier volledig in en stuur het uiterlijk 1 maart 2011 op naar info@natuurkunde.nl.